Arbejdsdag i spejderhytten

Vi er så heldige at vi har fået lavet nyt køkken i vores spejderhytte og derfor kunne vi godt tænke os at lidt hjælpe til at få lavet de sidste ting, så vores spejderhytte fremstår lys og lækker.

Vi håber derfor du har tid til at give en hånd den 12 november 2016 med at friske køkken, toiletter og gangen op. Vi har også mindre vedligeholdelses opgaver, hvis du ikke lige har lyst til at svinge en malerpensel.

På vores arbejdsdage er der heldigvis andet end arbejde. Vi starter dagen ud med morgenmad, mens vi fordeler opgaverne i mellem os. Spejderne sørger ligeledes for frokost i løbet af dagen – i det hele taget emmer dagen af hygge og snak mens vi ved fælles hjælp får løst opgaverne.

Vores spejderhytte blive brugt til aktiviteter af hele byen, det er ikke udelukkende spejderne der har fornøjelse af den, så din tid vil blive til nytte og gavn for Blenstrup

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.