Sommerlejr 2019 for junior og spejdere.

https://spejderne-gerding-blenstrup.nemtilmeld.dk/16/

Sommerlejren går til Houens Odde Spejdercenter ved Kolding

Afgang Skørpingstation, lør. 29. juni kl. 9.25

Afhentning Houens Odde Spejdercenter fre. 5 juli kl. 17 

Til-/fra melding hurtigst muligt og seneste den 27. maj 

Prisen er 600 kr. incl. alt som betales ved tilmelding på

Medbring:

 Madpakke og drikkedunk til turen 

Sovepose, liggeunderlag, spisegrej, viskestykke, badetøj, regntøj, godt fodtøj, tørre strømper, varm trøje, sygesikringskort, myggestift og herudover almindelig personlig udrustning, i må selv vurdere, hvor meget der skal medbringes, men vær opmærksom på, at vi ALDRIG bruger så meget som i tror.

Bagagen vil blive transporteret på en trailer til lejeren, men den skal stadig pakkes så den kan bæres da vi selv skal bærer den det sidste stykke til lejeren, medbring en lille rygsæk eller lign. til madpakke og drikkedunk til togturen.  

Lommepenge der er muligt at købe slik, is og lejr souvenirs m.m. i ”tutten” det er op til jer forældre at vurdere, hvor meget I vil sende med.

Spejderne må gerne medbring telefoner, men skulle der være nogen der ringer hjem med hjemve eller lign. så kontakt os inden i reagere ved at springe i bilen for, at hente dem hjem, ofte har det ikke noget på sig som ikke kan klares, hvis blot vi ved besked.    

Har du spørgsmål så kontakt

Eva: eva.lodahl@kfumscout.dk / 22877744

Berit: Berit@Kock-christmann.dk / 40195859

Søren: lyngeHertz@Hotamail.dk / 22416567

Hvis man er lidt nysgerrig og ikke allerede har været inde og kigge så kig forbi på lejrens hjemmeside www.houensodde.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.